Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

7/1/2010
Απόλλωνας Πάργας - Ναυπακτιακός Αστέρας
1 - 3
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής
Σκουφάς Κομποτίου - Α.Ε. Μεσολογγίου 2-1Σούλι Παραμυθιάς - Οδυσσέας Νυδρίου 1-0 Ελαιόφυτο - Θεσπρωτός 0-1Αραχθος Παχυκαλάμου - Βολίδα Μέσης 1-0 Α.Ο. Ανατολής - Αναγέννηση Αρτας 1-1Απόλλων Ευπαλίου - ΠΑΣ Πρέβεζα 1-2Απόλλων Πάργας - Ναυπακτιακός Αστέρας 1-3 Αστέρας Ρόκκα - Προοδευτική Περάματος 1-0 (Ημίχρονο) **Διεκόπη**Τηλυκράτης - Α.Ε. Λευκίμμης 4-0
31/1/2009
O Ναυπακτιακός Αστέρας
με γκολ του Σταυρόπουλου στο 4΄
νίκησε 1 - 0
το Ελαιόφυτο
Ο Απόλλων Ευπαλίου
βαριά ήττα 5 - 1
στη Βολίδα
Τα άλλα αποτελέσματα: ΑΕ Μεσολογγίου - Σύλι 4-0, Σκουφάς - Άραχθος 2-0, Νυδρί-Ανατολή 3-1, Αναγέννησης Άρτας - Απόλλων Πάργας 0-1, Πέραμα-Τηλυκράτης 0-0, Θεσπρωτός - ΑΕ Λευκίμης 3-0
===============================================================
28 Απριλίου 2009
Η Κατάσταση των γηπέδων της Αιτωλοακαρνανίας
Ομόφωνα δεκτή έγινε από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας, η εισήγηση του Αντινομάρχη Παναγιώτη Κατσούλη, η οποία αφορούσε στην κατάσταση των αθλητικών υποδομών του Νομού μας και στη διεκδίκηση των απαραίτητων πόρων από το αρμόδιο υπουργείο και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό τους.
Η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών εγκαταστάσεων βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, η οποία καθίσταται σχεδόν απαγορευτική για την άθληση της νεολαίας του νομού.
Συγκεκριμένα η κατάσταση των αθλητικών υποδομών ανά δήμο έχει ως εξής:
1. ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ
Υπάρχουν έξι γήπεδα ποδοσφαίρου και ένα κλειστό γυμναστήριο. Το Εθνικό στάδιο Βόνιτσας απαιτεί χρηματοδότηση της τάξης του 1.500.000 ευρώ, για κατασκευή εξέδρας, συνθετικού χλοοτάπητα, αποδυτήριων και ταρτάν στίβου. Το δημοτικό στάδιο Βόνιτσας χρίζει άμεσης επισκευής του χλοοτάπητα, ενώ τα γήπεδα του Αγ. Νικολάου, του Θύρρειου, του Δρυμού, των Παλιάμπελων και του Μοναστηρακίου, στερούνται περίφραξης, φωτισμού, εξεδρών και χρειάζονται μερική βελτίωση των αποδυτηρίων. To κλειστό γυμναστήριο Βόνιτσας χρειάζεται βάψιμο, συντήρηση των αποδυτηρίων, εξωτερικό φωτισμό και ανάπλαση του εξωτερικού του χώρου. Στο ναυταθλητικό όμιλο χρειάζεται κατασκευή αποθηκευτικού χώρου και στην Νέα Καμαρίνα κατασκευή γηπέδων μπάσκετ-βόλεϊ.
2. ΔΗΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Υπάρχουν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, στο Αγγελόκαστρο, στη Λυσιμαχία και στα Κλεισορρεύματα, στα οποία δεν υπάρχουν εξέδρες, χλοοτάπητας, ενώ είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος και η περίφραξη τους. Αποδυτήρια υφίστανται μόνο στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου, το οποίο όμως στερείται ηλεκτροφωτισμού.
3. ΔΗΜΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Υπάρχουν τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου, εκ των οποίων τα τρία ( Κεφαλόβρυσο, Σταμνά, Χρυσοβέργι) έχουν απλή περίφραξη, δεν έχουν χλοοτάπητα και χρήζουν άμεσης επέμβασης στα αποδυτήρια και τους χώρους υγιεινής. Το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού χρειάζεται ηλεκτροφωτισμό.
Στο σχολικό συγκρότημα γυμνασίου-λυκείου Αιτωλικού, υπάρχει γυμναστήριο-γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ σε κακή κατάσταση.
4. ΔΗΜΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ
Υπάρχουν τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου (Κανδήλας, Μύτικα, Αρχοντοχωρίου και Βάρνακα) και τρία γήπεδα μπάσκετ ( Μύτικα, Αρχοντοχωρίου και Βάρνακα ). Τα γήπεδα ποδοσφαίρου δεν έχουν εξέδρες, χλοοτάπητα, αποδυτήρια και οι περιφράξεις τους είναι υποτυπώδεις. Ανάγκη επέκτασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Κανδήλας.
5. ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
Υπάρχουν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου (Αμφιλοχία, Λουτρό, Κεχρινιά), τα οποία δεν έχουν χλοοτάπητα, περίφραξη, φωτισμό και αποδυτήρια. Το κλειστό δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας δεν έχει παρκέ και ηλεκτρονικό πίνακα.
6. ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
Υπάρχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση (ύπαρξη χλοοτάπητα, περίφραξη, αποδυτήρια, εξέδρες. Το κλειστό γυμναστήριο βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης.
7. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ

Υπάρχουν εννέα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν όλα περίφραξη, χωρίς όμως χλοοτάπητα, αποδυτήρια και εξέδρες και 17 γήπεδα μπάσκετ (τα δύο στο Καταφύγιο) εκ των οποίων τα 7 είναι περιφραγμένα χωρίς βέβαια αποδυτήρια και εξέδρες.
8. ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ
Υπάρχουν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου (Παπαδάτες, Γραμματικού και Άνω Κεράσοβο). Το δημοτικό στάδιο Παπαδατών έχει χλοοτάπητα, ξερό βοηθητικό γήπεδο, μικρές κερκίδες χωρίς καθίσματα και γήπεδα μπάσκετ-βόλεϊ. Χρειάζεται ανακατασκευή ο στίβος, τουαλέτες στα αποδυτήρια φιλοξενουμένων και περίφραξη στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Στη Γραμματικού μερική καταστροφή χλοοτάπητα, λειτουργικά αποδυτήρια, αλλά απαραίτητη η επισκευή τους (σκεπή, ντους κτλ), στοιχειώδης περίφραξη, έλλειψη εξέδρας και φωτισμού. Στο Κεράσοβο χρειάζεται ανακατασκευή ο αγωνιστικός χώρος, περίφραξη στην βόρεια πλευρά του γηπέδου, αποδυτήρια λειτουργικά. Στα γήπεδα μπάσκετ-βόλεϊ στο γυμνάσιο-λύκειο Ματαράγκας και ΕΠΑΛ Μακρυνείας, χρειάζεται ανακατασκευή ο ασφαλτοτάπητας λόγω λακκουβών.
9. ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Υπάρχουν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου (Αστακός, Μαχαιρά, Σκορτού). Το γήπεδο του Αστακού είναι με περίφραξη, χωρίς όμως χλοοτάπητα, εξέδρες και χώρους υγιεινής-αποδυτήρια. Χρίζουν αλλαγή περίφραξης και κατασκευή αποδυτηρίων, τα γήπεδα της Μαχαιράς και της Σκορτούς. Υπάρχει ακόμη στον Αστακό κλειστό γήπεδο μπάσκετ, χωρίς αποδυτήρια και εξέδρες. Υπάρχουν επίσης τέσσερα γήπεδα μπάσκετ (Αστακός, Καραϊσκάκη, Παλαιομάνινα, Στρογγυλοβούνι), τα οποία έχουν μόνο περίφραξη και βόλεϊ-τένις στον Αστακό μόνο με περίφραξη και χλοοτάπητα.
10. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ
Υπάρχουν έξι γήπεδα ποδοσφαίρου (τα δύο στο Θέρμο και από ένα σε Πετροχώρι, Ανάληψη, Αγία Σοφία και Δρυμώνα). Ο αγωνιστικός τους χώρος αποτελείται από συμπυκνωμένο νταμαρόχωμα, ενώ δύο γήπεδα (Αγία Σοφία & Δρυμώνας) είναι χωμάτινα. Όλα έχουν περίφραξη, πλην του γηπέδου της Αγίας Σοφίας, χωρίς όμως εξέδρες και αποδυτήρια. Στο γήπεδο Θέρμου υφίσταται ένα τμήμα εξέδρας με ελλιπή αποδυτήρια, ενώ είναι αναγκαία η τοποθέτηση χλοοτάπητα και η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού. Γήπεδα μπάσκετ-βόλεϊ υπάρχουν στο Θέρμο, με συνθετική επίστρωση και λειασμένο σκυρόδεμα αντίστοιχα.
11. ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΤΙΕΩΝ
Υπάρχουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου (Καινούργιο, Παναιτώλιο), στα οποία δεν υπάρχει χλοοτάπητας και οι λοιπές στοιχειώδεις υποδομές (χώροι υγιεινής, αποδυτήρια κτλ).
12. ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ
Υπάρχουν γήπεδα και στα δέκα τοπικά διαμερίσματα, εκ των οποίων μόνο στα τρία ( Άγιος Ανδρέας, Γαβαλού και Κάτω Μακρυνού) υπάρχει νταμαρόχωμα, περίφραξη και αποδυτήρια. Στο γήπεδο Γαβαλούς υπάρχουν εξέδρες, αλλά έχει χαρακτηρισθεί ακατάλληλο. Υπάρχουν ακόμη 3 γήπεδα μπάσκετ (Γαβαλού, Κάτω Μακρυνού και Τριχώνιο) τα οποία έχουν μόνο περίφραξη και ένα κλειστό γυμναστήριο στη Γαβαλού. Στα γήπεδα Μεσσάριστας και Αγίου Ανδρέα, απαιτείται τοποθέτηση χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού.
13. ΔΗΜΟΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
Υπάρχουν τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου (Κατούνα, Τρύφος, Αετός και Κονοπίνα), τα οποία είναι χωμάτινα, χωρίς αποδυτήρια και εξέδρες, καθώς και 2 γήπεδα μπάσκετ ασφαλτοστρωμένα.
14. ΔΗΜΟΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ
Υπάρχει δημοτικό γήπεδο 5Χ5 στο Μενίδι, το οποίο θέλει αλλαγή χλοοτάπητα, αλλαγή των δύο εστιών ( δοκάρια και δίχτυα) και του προστατευτικού διχτυού πάνω από το γήπεδο. Επισκευές στο γήπεδο Φλωριάδας, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.
15. ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Υπάρχουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου (Λυγιά & Ξηροπήγαδο) χωρίς χλοοτάπητα, τα οποία χρίζουν αλλαγή περίφραξης, έχουν πέτρινες εξέδρες και στοιχειώδη αποδυτήρια. Επίσης υπάρχουν τέσσερα γήπεδα τένις με ταρτάν. Τα τρία από αυτά είναι επισήμων διαστάσεων και το 4ο είναι βοηθητικό. Διαθέτουν απλή περίφραξη, πέτρινη εξέδρα 50 θέσεων και στοιχειώδη αποδυτήρια. Ακόμη υπάρχει το Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου και το κλειστό Γυμναστήριο στον ίδιο χώρο. Τέλος υφίσταται κλειστό κολυμβητήριο, το οποίο όμως δεν ολοκληρώνεται εδώ και περίπου έξι χρόνια.
16. ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Υπάρχουν τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου ( Μεγάλη Χώρα, Ελαιόφυτο, Νεάπολη-Ρουσσέικα, Σπολάιτα), τα οποία δεν έχουν χλοοτάπητα και εξέδρες, έχουν όμως περίφραξη και αποδυτήρια.
17. ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
Υπάρχουν έξι γήπεδα ποδοσφαίρου, χωρίς χλοοτάπητα και εξέδρες, με ελλιπή αποδυτήρια ( έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος κτλ), τα οποία έχουν όλα περίφραξη. Στο Νεοχώρι υπάρχει δημοτικό στάδιο με γήπεδο ποδοσφαίρου, διαδρόμους ταχύτητας, γήπεδο μπάσκετ & βόλεϊ, αποδυτήρια και ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν υπάρχουν όμως χλοοτάπητας και εξέδρες. Απαιτούνται αλλαγή περιφράξεων και βελτιώσεις των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, στα γήπεδα Λεσινίου και Πενταλόφου, καθώς και κατασκευή χλοοτάπητα και εξεδρών στο γήπεδο Κατοχής.
18. ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
Υπάρχουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου ( Πάλαιρος, Πλαγιά), με περίφραξη, χωρίς χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμό. Το γήπεδο της Πλαγιάς χρειάζεται νέα περίφραξη και κατασκευή αποδυτηρίων. Στην Περατιά υπάρχει χώρος άθλησης (αθλοπαιδιά), χωρίς όμως περίφραξη. Στην Πάλαιρο το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο είναι χωρίς ταρτάν.
19. ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Υπάρχουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου ( Σκουτερά & Σιτόμενα), με ελλιπή περίφραξη, χωρίς χλοοτάπητα και εξέδρες και με ελλιπή αποδυτήρια. Στην θέση Τρίφτρα υπάρχει αθλητικό κέντρο, με γήπεδο ποδοσφαίρου χωρίς χλοοτάπητα, γήπεδα μπάσκετ-τένις-βόλεϊ. Δεν υπάρχουν αποδυτήρια, ο χώρος ηλεκτροδοτείται και η περίφραξη είναι μισή ξύλο και μισή συρματόπλεγμα.
20. ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
Υπάρχουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου (Παραβόλα, Παντάνασσα), χωρίς καλή περίφραξη, αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό. Με μικρές εξέδρες και ελλιπή χλοοτάπητα, ενώ το γήπεδο Παντάνασσας χρίζει αλλαγή περίφραξης και βελτίωση του αγωνιστικού του χώρου.
21. ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ
Υπάρχει ένα κατασκευασμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο, μέσω του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ 2004», με περίφραξη και αποδυτήρια, χωρίς όμως χλοοτάπητα αλλά με νταμαρόχωμα και άνευ εξεδρών και ηλεκτροφωτισμού.
22. ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΝΗΣ
Υπάρχουν οκτώ γήπεδα μπάσκετ στα τοπικά διαμερίσματα χωρίς εξέδρες, χώρους υγιεινής, αποδυτήρια και φωτισμό και υπάρχει περίφραξη σε τρία εξ αυτών (Φαμήλα τα δύο και Στύλια).
23. ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ
Υπάρχουν πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου (Λεπενού, Στράτος, Όχθια, Κυψέλη και Γουριώτισσα), τα οποία έχουν όλα περίφραξη, αποδυτήρια και υποτυπώδεις χώρους υγιεινής. Δεν έχει κανένα γήπεδο εξέδρες και χλοοτάπητα. Χρίζει άμεσης επισκευής των αποδυτηρίων και των εξεδρών του το γήπεδο Λεπενούς, καθώς και αποκατάστασης του αγωνιστικού του χώρου. Ο ηλεκτροφωτισμός είναι απαραίτητος στο νέο γήπεδο Στράτου.
24. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ
Υπάρχουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου (Χάνια Γαβρολίμνης και Γαλατάς). Στο γήπεδο Γαβρολίμνης υπάρχει περίφραξη και τα αποδυτήρια βρίσκονται σε καλή κατάσταση (ύπαρξη θερμοσίφωνα για ζεστό νερό). Δεν υπάρχουν εξέδρες και χλοοτάπητας, ενώ ο αγωνιστικός χώρος έχει μία κλίση και χρίζει άμεσης επέμβασης. Στο γήπεδο Γαλατά, η περίφραξη είναι σκουριασμένη και επικίνδυνη, δεν υπάρχει χλοοτάπητας και εξέδρες, τα αποδυτήρια είναι ελλιπή και ο αγωνιστικός χώρος χρειάζεται επιχωμάτωση.
25. ΔΗΜΟΣ ΙΝΑΧΟΥ
Υπάρχουν πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου, τα οποία δεν έχουν χλοοτάπητα και εξέδρες. Οι περιφράξεις των γηπέδων Εμπεσού, Χαλκιοπούλων και Μαλεσιάδας, κατασκευάστηκαν προ διετίας αλλά δεν είναι ικανοποιητικές, ενώ υφίστανται ελλιπή αποδυτήρια. Επίσης υπάρχουν 11 γήπεδα μπάσκετ, μόνο όμως στο Τ.Δ. Αγριδίου υπάρχει περίφραξη και είναι καλή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
26. ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Υπάρχουν πέντε γήπεδα (Δημοτικό Στάδιο και βοηθητικό γήπεδο, Ευηνοχώρι, Άγιος Θωμάς, Ελληνικά) και ένα Κλειστό Γυμναστήριο. Χρειάζεται τοποθέτηση εξέδρας και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο Ευηνοχωρίου, βελτίωση περιφράξεων στα γήπεδα Αγίου Θωμά και Ελληνικών, βελτιωτικές παρεμβάσεις στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου, τοποθέτηση νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο και επισκευή των κερκίδων του τάξης των 500 χιλ. € (έκθεση Τεχνικών Υπηρεσιών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης). Ακόμη υπάρχει ένα γήπεδο με τεχνητό χλοοτάπητα, το οποίο ανήκει στην ΕΠΣΝΑ.
27. ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Εκτός των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Αγρινίου, υπάρχουν ακόμη το γήπεδο του Δοκιμίου, που χρειάζεται χλοοτάπητα και εξέδρες και το γήπεδο των Καλυβίων που χρίζει αλλαγή περίφραξης, κατασκευή αποδυτηρίων και χλοοτάπητα.
28. ΔΗΜΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
Υπάρχουν δυο γήπεδα (Φυτείες, Παπαδάτου). Απαιτούνται εξέδρες, ηλεκτροφωτισμός και αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Φυτειών, καθώς και βελτίωση της περίφραξης και των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Παπαδάτου, το οποίο είναι στρωμένο με χαλίκι. Τέλος ζητείται η κατασκευή γηπέδων 5χ5, στους οικισμούς Ρίβιου, Κουβαρά και Αγίου Στεφάνου.
Στην παραπάνω αρνητική κατάσταση στην οποία βρίσκονται το σύνολο σχεδόν των αθλητικών υποδομών του Νομού μας, πρέπει να προσθέσουμε το κλειστό Γυμναστήριο του Αγρινίου, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από το 1997 και «σαπίζει», καθώς και τη μη ύπαρξη κλειστού κολυμβητηρίου στο Μεσολόγγι.
Τέλος αποφασίστηκε ο περεταίρω εμπλουτισμός με στοιχεία της παραπάνω κατάστασης, καθώς και η προσπάθεια σε συνεργασία με τους δήμους – στους οποίους άλλωστε ανήκουν τα περισσότερα γήπεδα - από κοινού διεκδίκησης των αναγκαίων πόρων βελτίωσης τους, καθώς και την δημιουργία νέων υποδομών άθλησης.
20 Οκτωβρίου 2008

«Με πολλά γκολ, πλήθος κόσμου και μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα, διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου των Διεθνών Επίλεκτων στην Άμφισσα»




Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Διεθνείς Επίλεκτοι» και «Παλαίμαχοι Ν. Φωκίδας» που συνδιοργάνωσαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας με την ευγενική χορηγία της εταιρείας S&B βιομηχανικά ορυκτά Α.Ε.
Η ομάδα των ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ, απαρτιζόταν από τους Γιώργο Αμανατίδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστα Φραντζέσκο, Λευτέρη Βελέντζα, Θοδωρή Παχατουρίδη, Νίκο Βαμβακούλα και Βεριντιάνο Μαρτσέλο ενώ ξεχωριστή «νότα» με τη συμμετοχή του στην ομάδα, έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.
Ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα, αλλά και η συμμετοχή των μεγάλων αστέρων του Ελληνικού ποδοσφαίρου προσέλκυσαν το ενδιαφέρον εκατοντάδων θεατών που απόλαυσαν πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και εντυπωσιακές φάσεις.
Στις κερκίδες βρέθηκαν ο Νομάρχης Φωκίδας κ. Νικόλαος Φουσέκης, ο πρόεδρος της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., κ. Γιάννης Σανούδος, εκπρόσωποι της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας στο kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδη.
Tο παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κώστα Φραντζέσκο να κλέβει την παράσταση με δύο πολύ όμορφα γκολ, έξω από τη μεγάλη περιοχή από το «φαρμακερό» αριστερό του πόδι, αποδεικνύοντας πως η τέχνη δεν ξεχνιέται.
Το 3-0 έκανε ο Μπατίστα, μετά από εντυπωσιακή ασίστ του Φραντζέσκου που τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ομάδα των παλαίμαχων της Φωκίδας αντέδρασε και μείωσε σε 3-1 με πολύ όμορφη ενέργεια του Πασαλιμανιώτη.
Ο Μπατίστα όμως στην επόμενη κιόλας φάση, εκμεταλλεύτηκε μακρινή μπαλιά του Παχατουρίδη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-1. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους παλαίμαχους της Φωκίδας να μειώνουν σε 4-2 με τον Μαντζώρο.
Το 2ο ημίχρονο, βρήκε τους Διεθνείς Επίλεκτους να ξεκινάνε δυνατά και πολύ γρήγορα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 7-2 με σκόρερ τους Παχατουρίδη (2) και Μπατίστα. Σε αυτό το σημείο, ο Νίκος Βαμβακούλας ανέλαβε δράση και χάρισε ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό σόου όπως μόνο αυτός ξέρει, σκορπίζοντας χαμόγελα στις κερκίδες και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.
Οι εντυπωσιακές ενέργειες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους θεατές να ενθουσιάζονται με τις περίτεχνες ενέργειες όλων των ποδοσφαιριστών! Στο τέλος του αγώνα, ο Μανέτας πέτυχε το γκολ για τους παλαίμαχος της Φωκίδας, μειώνοντας στο τελικό 10-3.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Επίλεκτων ήταν ο Μπατίστα με 4 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Φραντζέσκος με 3, ο Παχατουρίδης με 2 και ο Βελέντζας με ένα εντυπωσιακό γκολ από το κέντρο του γηπέδου.
Στην ομάδα των Παλαιμάχων Φωκίδας συμμετείχαν οι: Στεργίου, Τσούνης, Μπιλέρης, Καραμπελούσης, Βακλαϊδής, Μαργώνης, Πασαλιμανιώτης, Χλεμπογιάννης, Μαντζώρος, Ντάσκας, Γάτος, Τσάφος, Τσαπλαρής, οι αδερφοί Μανέτα, Λίβας, Παπαλέξης, Καραγιώργος, Στεργίου, Κατσιφλώρος, Γιακουμής και Γιαννοσπύρος.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κύριοι Κατσαρέλης, Σμαραγδής και Καραγιάννης.
Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Νομάρχης Φωκίδας κ. Νίκος Φουσέκης, παρέδωσε αναμνηστικά στην ομάδα των Επίλεκτων, και τοπικά προϊόντα. Πολύς κόσμος και κυρίως μικρά παιδιά περικύκλωσαν τους ποδοσφαιριστές εκδηλώνοντας την μεγάλη αγάπη τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα.
Η διοργάνωση κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη και η ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων αποχαιρέτησε την όμορφη Άμφισσα, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερα γκολ και θέαμα.
Χορηγοί της ομάδας των Επίλεκτων είναι η εταιρεία παιδικών ενδυμάτων ORCHESTRA και η εταιρεία GoldVictory.gr, χορηγός ενδυμασίας η PUMA και χορηγοί επικοινωνίας SPORT TV, DERBY SPORTS, www.contra.gr
Εξάλλου ο ποδοσφαιρικός αγώνας στην Άμφισσα διεξήχθη με την ευγενική υποστήριξη των: Ευθύμιου Ξηρού, Παναγιώτη Χρ. Αθανασίου και PROMOBOX ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το LEPANTO TV, και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΦΩΚΙΔΑ FM, ΓΑΛΑΞΙΑΣ FM και ΡΑΔΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑ.




==================================================================

19 Οκτωβρίου 2008

Δ΄ Εθνική - 4ος Όμιλος

4η Αγωνιστική (19/10/2008)

ΑΟ Μεγ. Καλυβίων- Οπούντιος 1-1 , Βελούχι-Απόλλων Λάρ. 3-0 , Κεχαγιάς Προσηλίου- Ρήγας Φεραίος 1-1 , Λιανοκλάδι-Θησεύς Αγριάς 2-0 , Βράχος Καστρ.-Ν. Αγχίαλος 2-2 ,Παλαιοκατούνα-Αχιλλέας Φαρσάλων 5-0 ,Αστέρας Καρδ.- Αστέρας Ιτέας 2-1 , Καρδίτσα-Τύρναβος 2005 1-0 , Πυργετός Λάρ.-Τρίκαλα 1-0

==========================================================

Α΄ ΕΠΣ Αιτωλ/νίας
7η Αγωνιστική 18/10/2008

Ατρόμητος Αντιρρίου – Άρης Μεσάριστας 1-1Δάφνη Μεγάλης Χωράς – Αλυζιακός Μύτικα 0-2ΓΟ Μεσολόγγι – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 5-2Όμηρος Νεροχωρίου – ΑΟ Λυγιάς 2-2Άρης Αιτωλικού – Αετός Σταμνάς 2-1Προμηθεας Γαβρολίμνης – ΑΕ Τρικόρφου 2-1ΑΕ Αρακυνθιακός – ΠΑΟ Καλυβίων 1-1

===================================


12 Οκτωβρίου 2008

Δ΄ Εθνική - 4ος Όμιλος

3η Αγωνιστική (12/10/08)
Απόλλων Λάρισας-Αγρότης Λιανοκλαδίου 2-1, Απόλλων Λάρισας-Αγρότης Λιανοκλαδίου 2-1, Αστέρας Ιτέας-Πυργετός Λάρισας 1-1, Αχιλλέας Φαρσάλων-Καρδίτσα 2-0, Θησεύς Αγριάς-Αναγέννηση Παλαιοκατούνας 2-0, Μεγάλων Καλυβίων Α.Ο.-Κεχαγιάς Προσηλίου 0-2, Οπούντιος-Βελούχι 1-0, Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Αστέρας Καρδίτσας 2-1, Ρήγας Φεραίος-Βράχος Καστρακίου 0-1, Τύρναβος 2005-Τρίκαλα 0-1


================================================================

Α΄ ΕΠΣνΑ

6η Αγωνιστική (11-10-08)

ΑΕΜ –Άρης Αιτ. 1-2, Τρίκορφο- Όμηρος 0-1, Σταμνά- ΓΟΜ 1-1, Λυγιάς –Δάφνη ΜΧ 1-2, Καινούριο- Μεσάριστα 0-1, Μύτικας- Αντίρριο 0-0, ΠΑΟΚ- Παναιτώλιο 1-2, Αρακυνθιακός- Προμηθέας 1-0

===================================================================

4 Οκτωβρίου 2008

Α΄ ΕΠΣΝΑ

5η Αγωνιστική (4-10-2008)
Ατρόμητος Αντιρρίου – Δόξα Καιν. 3-1, ΓΟ Μεσολογγίου – ΑΕ Μεσολογγίου 0-2, Αλυζιακός Μύτικα – ΑΟ Λυγιάς 3-2, Αρης Μεσ. – Αετός Σταμνάς 1-0, Δάφνη Μεγάλης Χώρας – ΑΕ Τρικόρφου 2-0, Όμηρος Νιοχωρίου – ΑΕ Αρακυνθιακός 1-1, Άρης Αιτωλικού – ΠΑΟ Καλυβίων 3-1, ΟΛ. Παναιτωλίου – Προμηθέας Γαβρολ. 3-0

=====================================================================

28 Σεπτεμβρίου 2008

Α΄ ΕΠΣΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (27-9-2008)
ΑΕ Μεσολογγίου – Άρης Μεσαρ. 3-1 , ΑΕ Τρικόρφου – Αλυζιακός Μύτικα 0 – 3, Αετός Σταμνάς – Δόξα Καινουρίου 1 – 1 , ΑΟ Λυγιάς – Ατρόμητος Αντιρρίου 1 – 3, Προμηθέας Γαβρολίμνης – Άρης Αιτωλικού, Ολυμπιακός Παναιτωλίου – Όμηρος Νεοχωρίου 2 – 1, ΠΑΟ Καλυβίων – ΓΟ Μεσολόγγι 0 – 3, ΑΕ Αρακυνθιακός – Δάφνη Μεγάλης Χώρας 2 - 0




================================


Μπάσκετ- Κορασίδες




ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡ. -


ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ 65-25




Νικηφόρα ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στον κόσμο του Μπάσκετ αφού μετά από πολύ καλή εμφάνιση η αγωνιστική ομάδα των Κορασίδων του Συλλόγου ξεπερνώντας και τις χειρότερες συνθήκες διοργάνωσης ενός αγώνα Μπάσκετ που παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες

ελλιπής εξοπλισμός διεξαγωγής αγώνα,
απαράδεκτη και επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των αθλητριών κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου

κατάφεραν να κερδίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Λόρδου Βύρωνα με σκορ 65 -25.

Τους πόντους για την ομάδα των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ πέτυχαν:

Γράψα Ευτυχία 23, Σταμάτη Γεωργία 9, Σταμάτη Βίκυ 13, Μητρονίκα Μαρία 7, Κουτσομπίνα Ελένη 12, Ντούρμα Αλίκη 1, Πυρπιρή Πόπη, Κούρτη Ναταλία .



Η Ναυπάκτιες έχασαν απο την ομάδα των Αργοναυτών


Με νίκη ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Ναυπάκτου οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ που βρίσκονται από χθες στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του Πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η ομάδα του Τάκη Καρατσώρη δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και κατάφερε να επιβληθεί άνετα με σκορ 47 – 16.
Από την ομάδα ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους η Σταμάτη Βίκυ, Γράψα Ευτυχία, και η Ελένη Κουτσομπίνα που έδωσε πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια

Του πόντους της ομάδας πέτυχαν Γράψα Ευτυχία 15, Σταμάτη Βίκυ 10, Κουτσομπίνα Ελένη 10, Μητρονίκα Μαρία 8, Σταμάτη Γωγώ 4 . Αξιόλογη επίσης αγωνιστική παρουσία είχαν οι, Ντούρμα Αλίκη στα αμυντικά της καθήκοντα, Πυρπιρή Πόπη, Κούρτη Ναταλία.

======================================

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ 4ος ΟΜΙΛΟΣ

Πρόγραμμα Αγώνων

πρωταθλήματος 2008-2009


1η ΑΓΩΝΑΣ 18η

Οπούντιος - Αγρότης Λιανοκλαδίου
Κεχαγιάς Προσηλίου - Βράχος Καστρακίου
Βελούχι - Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων - Αστέρας Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας - Καρδίτσα
Ρήγας Φεραίος - Πυργετός Λάρισας
Θησεύς Αγριάς - Τρίκαλα
Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Τύρναβος 2005
Αχιλλέας Φαρσάλων - Αστέρας Ιτέας

2η ΑΓΩΝΑΣ 19η

Κεχαγιάς Προσηλίου - Οπούντιος
Αγρότης Λιανοκλαδίου - Βελούχι
Βράχος Καστρακίου - ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας - Απόλλων Λάρισας
Αστέρας Καρδίτσας - Ρήγας Φεραίος
Καρδίτσα -Θησεύς Αγριάς
Πυργετός Λάρισας - Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Τρίκαλα - Αχιλλέας Φαρσάλων
Τύρναβος 2005 - Αστέρας Ιτέας

3η ΑΓΩΝΑΣ 20η

Οπούντιος - Βελούχι
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων - Κεχαγιάς Προσηλίου
Απόλλων Λάρισας - Αγρότης Λιανοκλαδίου
Ρήγας Φεραίος - Βράχος Καστρακίου
Θησεύς Αγριάς - Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Αστέρας Καρδίτσας
Αχιλλέας Φαρσάλων - Καρδίτσα
Αστέρας Ιτέας -Πυργετός Λάρισας
Τύρναβος 2005 - Τρίκαλα

4η ΑΓΩΝΑΣ 21η

ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων -Οπούντιος
Βελούχι - Απόλλων Λάρισας
Κεχαγιάς Προσηλίου - Ρήγας Φεραίος
Αγρότης Λιανοκλαδίου -Θησεύς Αγριάς
Βράχος Καστρακίου - Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας - Αχιλλέας Φαρσάλων
Αστέρας Καρδίτσας - Αστέρας Ιτέας
Καρδίτσα - Τύρναβος 2005
Πυργετός Λάρισας - Τρίκαλα

5η ΑΓΩΝΑΣ 22η

Οπούντιος - Απόλλων Λάρισας
Ρήγας Φεραίος - ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Θησεύς Αγριάς - Βελούχι
Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Κεχαγιάς Προσηλίου
Αχιλλέας Φαρσάλων - Αγρότης Λιανοκλαδίου
Αστέρας Ιτέας - Βράχος Καστρακίου
Τύρναβος 2005 - Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Τρίκαλα - Αστέρας Καρδίτσας
Πυργετός Λάρισας - Καρδίτσα

6η ΑΓΩΝΑΣ 23η

Ρήγας Φεραίος
Οπούντιος


Απόλλων Λάρισας
Θησεύς Αγριάς


ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Πύρασος Ν. Αγχιάλου


Βελούχι
Αχιλλέας Φαρσάλων


Κεχαγιάς Προσηλίου
Αστέρας Ιτέας


Αγρότης Λιανοκλαδίου
Τύρναβος 2005


Βράχος Καστρακίου
Τρίκαλα


Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Πυργετός Λάρισας


Αστέρας Καρδίτσας
Καρδίτσα

7η ΑΓΩΝΑΣ 24η

Οπούντιος
Θησεύς Αγριάς


Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Ρήγας Φεραίος


Αχιλλέας Φαρσάλων
Απόλλων Λάρισας


Αστέρας Ιτέας
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων


Τύρναβος 2005
Βελούχι


Τρίκαλα
Κεχαγιάς Προσηλίου


Πυργετός Λάρισας
Αγρότης Λιανοκλαδίου


Καρδίτσα
Βράχος Καστρακίου


Αστέρας Καρδίτσας
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας

8η ΑΓΩΝΑΣ 25η

Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Οπούντιος


Θησεύς Αγριάς
Αχιλλέας Φαρσάλων


Ρήγας Φεραίος
Αστέρας Ιτέας


Απόλλων Λάρισας
Τύρναβος 2005


ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Τρίκαλα


Βελούχι
Πυργετός Λάρισας


Κεχαγιάς Προσηλίου
Καρδίτσα


Αγρότης Λιανοκλαδίου
Αστέρας Καρδίτσας


Βράχος Καστρακίου
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας

9η ΑΓΩΝΑΣ 26η

Οπούντιος
Αχιλλέας Φαρσάλων


Αστέρας Ιτέας
Πύρασος Ν. Αγχιάλου


Τύρναβος 2005
Θησεύς Αγριάς


Τρίκαλα
Ρήγας Φεραίος


Πυργετός Λάρισας
Απόλλων Λάρισας


Καρδίτσα
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων


Αστέρας Καρδίτσας
Βελούχι


Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Κεχαγιάς Προσηλίου


Βράχος Καστρακίου
Αγρότης Λιανοκλαδίου

10η ΑΓΩΝΑΣ 27η

Αστέρας Ιτέας
Οπούντιος


Αχιλλέας Φαρσάλων
Τύρναβος 2005


Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Τρίκαλα


Θησεύς Αγριάς
Πυργετός Λάρισας


Ρήγας Φεραίος
Καρδίτσα


Απόλλων Λάρισας
Αστέρας Καρδίτσας


ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας


Βελούχι
Βράχος Καστρακίου


Αγρότης Λιανοκλαδίου
Κεχαγιάς Προσηλίου

11η ΑΓΩΝΑΣ 28η

Οπούντιος
Τύρναβος 2005


Τρίκαλα
Αστέρας Ιτέας


Πυργετός Λάρισας
Αχιλλέας Φαρσάλων


Καρδίτσα
Πύρασος Ν. Αγχιάλου


Αστέρας Καρδίτσας
Θησεύς Αγριάς


Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Ρήγας Φεραίος


Βράχος Καστρακίου
Απόλλων Λάρισας


Αγρότης Λιανοκλαδίου
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων


Κεχαγιάς Προσηλίου
Βελούχι

12η ΑΓΩΝΑΣ 29η

Τρίκαλα
Οπούντιος


Τύρναβος 2005
Πυργετός Λάρισας


Αστέρας Ιτέας
Καρδίτσα


Αχιλλέας Φαρσάλων
Αστέρας Καρδίτσας


Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας


Θησεύς Αγριάς
Βράχος Καστρακίου


Ρήγας Φεραίος
Αγρότης Λιανοκλαδίου


Απόλλων Λάρισας
Κεχαγιάς Προσηλίου


Βελούχι
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων

13η ΑΓΩΝΑΣ 30η

Οπούντιος
Πυργετός Λάρισας


Καρδίτσα
Τρίκαλα


Αστέρας Καρδίτσας
Τύρναβος 2005


Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Αστέρας Ιτέας


Βράχος Καστρακίου
Αχιλλέας Φαρσάλων


Αγρότης Λιανοκλαδίου
Πύρασος Ν. Αγχιάλου


Κεχαγιάς Προσηλίου
Θησεύς Αγριάς


Βελούχι
Ρήγας Φεραίος


ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Απόλλων Λάρισας

14η ΑΓΩΝΑΣ 31η

Καρδίτσα
Οπούντιος


Πυργετός Λάρισας
Αστέρας Καρδίτσας


Τρίκαλα
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας


Τύρναβος 2005
Βράχος Καστρακίου


Αστέρας Ιτέας
Αγρότης Λιανοκλαδίου


Αχιλλέας Φαρσάλων
Κεχαγιάς Προσηλίου


Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Βελούχι


Θησεύς Αγριάς
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων


Απόλλων Λάρισας
Ρήγας Φεραίος

15η ΑΓΩΝΑΣ 32η

Οπούντιος
Αστέρας Καρδίτσας


Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Καρδίτσα


Βράχος Καστρακίου
Πυργετός Λάρισας


Αγρότης Λιανοκλαδίου
Τρίκαλα


Κεχαγιάς Προσηλίου
Τύρναβος 2005


Βελούχι
Αστέρας Ιτέας


ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Αχιλλέας Φαρσάλων


Απόλλων Λάρισας
Πύρασος Ν. Αγχιάλου


Ρήγας Φεραίος
Θησεύς Αγριάς

16η ΑΓΩΝΑΣ 33η

Αναγέννηση Παλαιοκατούνας
Οπούντιος


Αστέρας Καρδίτσας
Βράχος Καστρακίου


Καρδίτσα
Αγρότης Λιανοκλαδίου


Πυργετός Λάρισας
Κεχαγιάς Προσηλίου


Τρίκαλα
Βελούχι


Τύρναβος 2005
ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων


Αστέρας Ιτέας
Απόλλων Λάρισας


Αχιλλέας Φαρσάλων
Ρήγας Φεραίος


Θησεύς Αγριάς
Πύρασος Ν. Αγχιάλου

17η ΑΓΩΝΑΣ 34η

Οπούντιος
Βράχος Καστρακίου


Αγρότης Λιανοκλαδίου
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας


Κεχαγιάς Προσηλίου
Αστέρας Καρδίτσας


Βελούχι
Καρδίτσα


ΑΟ Μεγάλων Καλυβίων
Πυργετός Λάρισας


Απόλλων Λάρισας
Τρίκαλα


Ρήγας Φεραίος
Τύρναβος 2005


Θησεύς Αγριάς
Αστέρας Ιτέας


Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Αχιλλέας Φαρσάλων

===========================================================================================












3 Σεπτεμβρίου 2008




ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' Κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2008-2009

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ατρόμητος Αντιρρίου – ΑΕ Μεσολογγίου, Κένταυρος Ρηγανά – ΑΕ Αρακυνθιακός, Αετός Σταμνάς – ΠΑΟ Καλυβίων, ΑΟ Λυγιά – Ολυμπιακός Παναιτωλίου, Δόξα Καινουρίου – Προμηθέας Γαβρολίμνης, Αλυζιακός Μύτικα – Άρης Αιτωλικού, Άρης Μεσαριστας – Όμηρος Νιοχωρίου, ΓΟ Μεσολόγγι – Δάφνη Μεγάλης Χώρας


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ


5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ, ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΣΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣΑ, ΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ


7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ, ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ


8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, ΡΗΓΑΝΑΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ


10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ, ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ


12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ, ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ


14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ, ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΗΓΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ










=========================================================




Δεν υπάρχουν σχόλια: