Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η αλλαγή προπονητή, δεν έφερε τα αναμενόμενα στον Αστέρα!...
Με την ψυχή στο… στόμα!
Χωρίς να αλλάξει «αγωνιστικό προσωπείο» συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής ο Ναυπακτιακός Αστέρας!.. Η αλλαγή προπονητή δεν φαίνεται να έχει φέρει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τα αναμενόμενα αποτελέσματα στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας σε σημείο μάλιστα να ακούγονται πολλές μουρμούρες από τους φιλάθλους που, δίνοντας πίστωση χρόνου, δεν θέλουν να πιστέψουν στα.. μάτια τους με την εικόνα που βλέπουν στο γήπεδο.
Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με παίκτες που αφενός μεν δείχνουν πως δεν γνωρίζουν τις θέσεις που αγωνίζονται σε σημείο που να θυμίζουν «μπουλούκι» και αφετέρου πολλές φορές νωχελικούς για να μην πούμε αδιάφορους δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή των παιχνιδιών προετοιμασίας.
Η αλλαγή προπονητή, δεν φαίνεται να ωφέλησε σε τίποτα τον Αστέρα . Οι εντός έδρας αγώνες είναι απογοητευτικοί!.. Σε τρεις αναμετρήσεις οι Ναυπάκτιοι μετρούν μία ήττα, μία ισοπαλία και μία νίκη και αυτή με την βοήθεια των αντιπάλων που έχασαν πέναλτι (ανύπαρκτο βέβαια αλλά καταλογίσθηκε)! Αυτή η συγκομιδή βαθμών σε συνάρτηση με το θέαμα, απογοητεύει και τον πιο αισιόδοξο Αστεριώτη και η φοβία που τους διακατέχει είναι μήπως απογοητευτεί και ο εκ ιδιοσυγκρασίας αισιόδοξος Πρόεδρος κ. Νικ. Στάικος στον οποίο πολλά στηρίζουν για την συνέχεια και ιδίως για την μεταγραφική περίοδο του επομένου μηνός.
Το πρωτάθλημα σήμερα, είναι σε εξέλιξη. Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε σχηματίσει την ίδια εντύπωση για την δυναμικότητα όλων των ομάδων του ομίλου. Τα αποτελέσματα των συγκρίσεων, δεν είναι απογοητευτικά για τον Αστέρα. Περιθώρια υπάρχουν. Όλα όμως, εξαρτώνται από την ίδια μας την ομάδα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο προπονητής κ. Νταλακούρας από την μέχρι σήμερα παρουσία του στον Αστέρα είχε τον χρόνο και πρέπει την ικανότητα να βγάλει συμπεράσματα ώστε να τα παρουσιάσει με ειλικρίνεια στον Πρόεδρο. Και ο κ. Στάικος, θα πρέπει να παραμερίσει τους συναισθηματισμούς από την αγάπη που τρέφει για την ομάδα και να κοιτάξει την πραγματικότητα κατάματα. Εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε την φιλία που τον συνδέει με τον Πρόεδρο της «Αναγέννησης» του Αστέρα τον κ. Φίλ Σφαέλο, από τον οποίο μπορεί να αποκομίσει χρήσιμες συμβουλές.
Χωρίς να θέλουμε να παρέμβουμε στο έργο του Προέδρου και δίχως την παραμικρή διάθεση να τον επηρεάσουμε, μέσω του παρόντος, μεταφέρουμε τις ανησυχίες των φιλάθλων με την πεποίθηση ότι ενεργούμε δημιουργικά και τον βοηθάμε στις όποιες αποφάσεις του. Εξάλλου γνωρίζει ανεξάρτητα του αποτελέσματος, εμείς θα είμαστε δίπλα του.
Κύριε Στάικο. Αν μερικοί από τους παίκτες που ήρθαν δεν μπορούν να προσφέρουν όσα πρώτος εσύ και μετά ο φίλαθλος κόσμος της Ναυπάκτου περιμένει, άφησέ τους να πάνε στο καλό και αν τα οικονομικά της ομάδας το επιτρέπουν, τον Γενάρη φέρε δυό – τρεις έμπειρους παίκτες να πλαισιώσουν τους δικούς μας, να τους διδάξουν και να τους παραδειγματίσουν ώστε και να δημιουργήσεις μια ομάδα μέλλοντος και να μην βρισκόμαστε συνέχεια με την… ψυχή στο στόμα!...
============================================================

Αναστάτωση από την Διαιτησία!
«Είναι στραβό το κλήμα το τρώει και ο γάιδαρος»! Μόνο αυτή η φράση ταιριάζει στην σημερινή πραγματικότητα που αντικρίζουμε κάθε Κυριακή που αγωνίζεται ο Αστέρας, τουλάχιστον στη Ναύπακτο!... Οι φίλαθλοι είναι ανάστατοι από την διαιτησία των κυρίων αυτών που έρχονται, «χειρουργούν», εισπράττουν τον οβολό που καταβάλλουν για εισιτήριο και… αναχωρούν με «ελαφρά» την καρδία!... Δεν μας φτάνει η «αδυναμία» της ομάδας, έχουμε και την αδυναμία (;) της ΕΠΟ να την προστατεύσει από τον κάθε … προκλητικό και «ουδετερόχρωμο», τουλάχιστον στην εξωτερική εμφάνιση, γηπεδικό άρχοντα!!
Εκτός και αν κύριοι της ΕΠΟ τους συμβουλεύετε εσείς να πράττουν έτσι για εισπρακτικούς λόγους. Δεν εξηγείται διαφορετικά διαιτητικό τρίο από την Κέρκυρα να έρχεται στη Ναύπακτο, να σφυρίζει αλλοπρόσαλλα, να προκαλεί ανέρυθρα, να κατακρεουργεί, να εισπράττει στο τέλος 1300 ευρώ και να παίρνει μαζί του και μπουκάλι νερού που έριξε αγανακτισμένος φίλαθλος για να το υποβάλλει στην ΕΠΟ ώστε να εισπράξει από τον πενιχρό ταμείο του Αστέρα 1000 ευρώ!...
Για τις εισπράξεις σας αυτές, που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες σε σύνολο από όλα τα γήπεδα, μήπως επιβραβεύεται τους Διαιτητές που θα σας προσφέρουν τα περσσότερα;….
====================================================================
Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008
13η Αγωνιστική
Nαυπακτιακός Αστέρας- Θεσπρωτός 1-1, Όλυμπος Κ. – Πάργα 2-2, Βολίς –Ανατολή 2-0, Άραχθος Πολ.-Τηλυκράτης 1-0, Πίνδος Κόν.- Γιάννενα 0-4, Ακαρνανικός Φ.- Θρίαμβος Λ. 3-0, Ελαιόφυτο- Σκουφάς Κομπ. 1-2, Αμβρακικός –Κρόνος Αργυράδων 3-0 (ά.α. ο Κρόνος αποχώρησε από το πρωτάθλημα)
==================================================================
Γιάννης Καρβούνης: «Να μπουν στο Δ.Σ. του Αστέρα όλοι οι παράγοντες των ομάδων της Ναυπάκτου»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αστέρα και νυν προπονητής καταθέτει την εμπειρία και τη γνώμη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην περιοχή:
«Είτε το θέλουμε είτε όχι, ο Αστέρας αποτελεί την Ναυαρχίδα των ομάδων της περιοχής μας!.. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν, πρώτοι απ’ όλους, οι διάφοροι τοπικοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες!.. Όση καλή θέληση και να έχει κάποιος να αναδείξει την ομάδα που υπηρετεί, αυτή δεν θα πάψει να είναι πάντα στη σκιά του Αστέρα και ο ίδιος, χωρίς να το θέλει ή να το καταλαβαίνει, θα κάνει ζημιά μόνο στον Αστέρα! Το ίδιο, περίπου, συμβαίνει και με τους εκάστοτε παράγοντες του Αστέρα!.. Απαξιώνουν τις υπόλοιπες αντί να τις βοηθάνε!.. Κατ’ εμένα μία είναι η λύση: Η σύμπνοια και η σύμπλευση των τοπικών ποδοσφαιρικών παραγόντων!.. Αν προσπαθήσουν και κάνουν μία ενιαία Διοίκηση στον Αστέρα όλοι αυτοί οι παράγοντες και συμμετέχουν στο Δ.Σ. του ένας, δύο και τρεις ακόμα από κάθε τοπικό Σωματείο ανεξάρτητα από τα καθήκοντά τους στις ομάδες τους, πιστεύω και στον Αστέρα δεν θα υπάρχουν προβλήματα… και οι ομάδες τους θα βοηθηθούν με παίκτες και τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της περιοχής δεν θα χάνονται!... Με αυτόν τον τρόπο θα φθάσει η στιγμή που ο Αστέρας θα στηρίζεται στα ντόπια παιδιά που προκαλούν και το ενδιαφέρον του κόσμου!.. Όταν έπαιζα εγώ μπάλα στον Αστέρα η βάση του ήμασταν Ναυπάκτιοι!.. Είχαμε άλλο ζήλο και ενθουσιασμό για την ομάδα!... Αν δεν παίζαμε καλά… ντρεπόμασταν μετά να αντικρύσουμε τους φίλους και συμπολίτες μας στο δρόμο!... Προτείνω και εύχομαι οι παράγοντες που προανέφερα, να αφήσουν τις προσωπικές τους και μεμονωμένες φιλοδοξίες και να συμπορευθούν για το καλό του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας!.. Δόξα το Θεό και ταλέντα υπάρχουν και προπονητές αλλά και φίλαθλοι που χάνονται ανάμεσα στις ξεχωριστές προσπάθειες!... Ας κάνουν μία προσπάθεια και θα δουν την διαφορά!.. Ενιαία διοίκηση των ομάδων που θα ελέγχει και θα καθοδηγεί τους προπονητές των και τους παίκτες θα συνενώσει και τον κόσμο!..»
ΠΗΓΗ: "νέο Άστρο"
=====================================================================
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008
11 Αγωνιστική
Ακαρνανικός Φυτειών - Ελαιόφυτο 0-2
Ανατολή – Τηλυκράτης 0-1
Πάργα – Κρανούλα 0-0
Άραχθος Παχ. – Σκουφάς Κομπ. 0-0
Βολίς – Γιάννενα 2-0
Ναυπακτιακός – Θρίαμβος Λούρου 3-0
Όλυμπος Κ. – Θεσπρωτός 1-2
Πίνδος Βόν. – Αμβρακικός 0-0
======================================================

Γιάννης Φούντας: Πικράθηκα αλλά…..
Ο τ. προπονητής του Αστέρα Γιάννης Φούντας, τώρα που ηρέμησε, άνοιξε την καρδιά του στο «ν.Α.»:
«Το πέρασμά μου από τον πάγκο του Αστέρα, ήταν μια καλή εμπειρία για μένα! Πρώτον: Μου δόθηκε η ευκαιρία να καταλάβω πως “δύο καρπούζια σε μια μασχάλη” δεν χωράνε και εννοώ πως δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα με την ομάδα και την δουλειά μου και δεύτερον: Να πάρω την απόφαση να μην ασχοληθώ επαγγελματικά ξανά με την προπονητική. Να μην συνεχίσω για διπλώματα προπονητού κλπ αφού οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να προσφέρω αυτά που θέλω….. Βέβαια, δεν παραβλέπω και την χαρά που ένοιωσα στην αρχή που κλήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην μεγάλη μου αγάπη τον Ναυπακτιακό Αστέρα!... Όπως δεν μπορώ να παραβλέψω και την απογοήτευσή μου όταν πληροφορήθηκα στο τελευταίο παιχνίδι πως στην κερκίδα υπήρχε ο αντικαταστάτης μου…. Δεν περίμενα η Διοίκηση να έφερνε νέο προπονητή πριν να λήξει και τυπικά η συνεργασία μας!.. Αυτό με πίκρανε, αν και τόσα χρόνια που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, είχαν δει τα μάτια μου πολλά!... Αυτή η πικρία θα μου μείνει αλλά την παραμερίζω και δεν θα την συνδυάσω ποτέ με τον μέλλον της ομάδας!... Εύχομαι να φθάσει ψηλά και η καρδιά μου θα είναι πάντα μαζί της…»
---------------------------------------------------------------------------------------------
Κύπελο ΕΠΣνΑιτωλοακαρνανίας
Ο Ναυπακτιακός Αστέρας χρειάστηκε την… ατυχία των αντιπάλων για να προκριθεί στο επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣνΑ!
Συγκεκριμένα: Σε παιχνίδι που έγινε στο Παπαχαραλάμπειο, ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου 2-2. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι… Σ΄ αυτή την διαδικασία φάνηκε η ατυχία των παικτών του Παναιτωλίου αφού αστόχησαν σε τρία χτυπήματα. Έτσι ο Αστέρας που σημειωτέο αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, θα συνεχίσει στον θεσμό!
=============================================
Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008
ώρα 06.00
Νίκη για τον Αστέρα 1-0 στην Κόνιτσα
Νικηφόρα πέρασε απο την Κόνιτσα ο Ναυπακτιακός Αστέρας επικρατώντας της τοπικής "Πίνδου" με γκόλ του Σταυρόπουλου στο 17΄ 1-0. Με καλλύτερη απόδοση στο α΄ ημίχρονο οι παίκτες της Ναυπάκτου θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλο τέρμα. Στο β΄ μέρος η "Πίνδος" είχε την εδαφική υπεροχή χωρίς όμως να απολήσει την εστία των φιλοξενομένων, σε αντίθεση με τον Αστέρα που έχασε σε αντεπιθέσεις δύο καλές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα.
Επόμενο παιχνίδι για τον Αστέρα την άλλη Κυριακή στη Ναύπακτο με το Ελαιόφυτο
===========================================================================
Κυριακή, 19/10/2008
Νίκη για τον Αστέρα
4η Αγωνιστική (19/10/08)
Ναυπακτιακός-Τηλυκράτης 2-0 , Αμβρακικός-Όλυμπος 3-1 , Ελαιόφυτο-Κρόνος 2-1 , Ακαρνανικός –Κομπότι 2-2 ,Πίνδος Κόνιτσας-Θρίαμβος Λούρου 1-0 , Άραχθος Πολτκαλάμου-Κρανούλα 1-0 , Βολίς –Θεσπρωτός 2-2 , Πάργα-Ανατολή Ιωαννίνων 2-2
==================================================================
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2008
Πρώτη νίκη για τον Αστέρα
Η αλλαγή προπονητή έφερε και την πρώτη νίκη για τον Ναυπακτιακό και μάλιστα εκτός έδρας. Νίκησε την ομάδα ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-0 με γκόλ του Νήρα στο 15΄. Η Ναυπακτιώτικη ομάδα ήταν πολύ καλή στο α΄ ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκόλ, ειδικά με τον Καλαβρουζιώτη.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 5ου Ομίλου
3η Αγωνιστική

Γιάννενα - Ναυπακτιακός Αστέρας 0-1, Αμβρακικός-Ακαρνανικός Φυτειών 1-0, Δόξα Κρανουλας-Βολίς 4-4, Θεσπρωτός-Ανατολή Ιωαννίνων 1-1, Θρίαμβος Λούρου-Αραχθος Παχυκαλάμου 0-1, Κρόνος Αργυράδων-Πίνδος Κόνιτσας 4-4, Ολυμπος Κέρκυρας-Ελαιόφυτο 3-1, Τηλυκράτης Λευκάδας-Απόλλων Πάργας 1-0
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2008 ώρα 22.05
Αλλαγή προπονητή
στη Ναύπακτο
Μετά την άσχημη αμφάνιση και την ισοπαλία που έφερε ο Ναυπακτιακός Αστέρας με τον Σκουφά Κομποτίου, η Διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συνενόηση με τον προπονητή Γιάννη Φούντα και ο τελευταίος ισχυριζόμενος ~φόρτο εργασίας~ υπέβαλλε την παραίτησή του.
Ματά απο δύο περίπου ώρες η Διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη νέου προπονητή που ακούει στο όνομα Γιάννης Νταλακούρας. Ο κύριος Νταλακούρας ήταν στην εξέδρα του Παπαχαραλάμπειου και παρακολούθησε το παιχνίδι Αστέρα- Κομποτίου. Άρα το φλέρτ των δύο πλευρών είχε αρχίσει απο τον αγώνα του Αστέρα στη Βόνιτσα και απλά αναμενόταν η παραίτηση του κ. Φούντα ή η συγκατάθεσή του σε αυτή.
Πρέπει να θεωρείτε μια ακόμα αστραπιαία και εμπρόθεσμη ενέργεια της Διοίκησης του Αστέρα και ειδικά του Προέδρου κ. Νίκου Στάικου.
===============================================================
5 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18.05
Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Πολύ κακός ο Ναυπακτιακός
1-1
στο Παπαχαραλάμπειο
με τον Σκουφά Κομποτίου
=====================================
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ 2008-2009
Πρόγραμμα-Αποτελέσματα (5ος Ομιλος)

1η ΑΓΩΝΑΣ 18η

2-0 Ολυμπος Κέρκυρας - Πίνδος Κόνιτσας
1-0 Ελαιόφυτο - Αραχθος Παχυκαλάμου
1-0 Αμβρακικός - Ναυπακτιακός Αστέρας
0-3 Κρόνος Αργυράδων - Βολίς
2-1 Σκουφάς Κομποτίου - Απόλλων Πάργας
0-1 Θρίαμβος Λούρου - Ανατολή Ιωαννίνων
0-1 Γιάννενα - Θεσπρωτός
0-0 Δόξα Κρανουλας - Τηλυκράτης Λευκάδας

2ος ΑΓΩΝΑΣ 19η

3-2 Ακαρνανικός Φυτειών - Ολυμπος Κέρκυρας
0-2 Πίνδος Κόνιτσας - Ελαιόφυτο
2-1 Αραχθος Παχυκαλάμου - Κρόνος Αργυράδων
1-1 Ναυπακτιακός Αστέρας - Σκουφάς Κομποτίου
5-0 Βολίς - Θρίαμβος Λούρου
2-1 Απόλλων Πάργας - Γιάννενα
1-2 Ανατολή Ιωαννίνων - Δόξα Κρανουλας
1-2 Θεσπρωτός - Τηλυκράτης Λευκάδας

3η ΑΓΩΝΑΣ 20η

3-1 Ολυμπος Κέρκυρας - Ελαιόφυτο
1-0 Αμβρακικός - Ακαρνανικός Φυτειών
4-4 Κρόνος Αργυράδων - Πίνδος Κόνιτσας
0-1 Θρίαμβος Λούρου - Αραχθος Παχυκαλάμου
0-1 Γιάννενα - Ναυπακτιακός Αστέρας
4-4 Δόξα Κρανουλας - Βολίς
1-0 Τηλυκράτης Λευκάδας - Απόλλων Πάργας
1-1 Θεσπρωτός - Ανατολή Ιωαννίνων


4η ΑΓΩΝΑΣ 21η

Αμβρακικός - Ολυμπος Κέρκυρας
Ελαιόφυτο - Κρόνος Αργυράδων
Ακαρνανικός Φυτειών - Σκουφάς Κομποτίου
Πίνδος Κόνιτσας -Θρίαμβος Λούρου
Αραχθος Παχυκαλάμου - Δόξα Κρανουλας
Ναυπακτιακός Αστέρας - Τηλυκράτης Λευκάδας
Βολίς - Θεσπρωτός
Απόλλων Πάργας - Ανατολή Ιωαννίνων

5η ΑΓΩΝΑΣ 22η

Ολυμπος Κέρκυρας - Κρόνος Αργυράδων
Σκουφάς Κομποτίου - Αμβρακικός
Θρίαμβος Λούρου - Ελαιόφυτο
Γιάννενα - Ακαρνανικός Φυτειών
Δόξα Κρανουλας - Πίνδος Κόνιτσας
Θεσπρωτός - Αραχθος Παχυκαλάμου
Ανατολή Ιωαννίνων - Ναυπακτιακός Αστέρας
Απόλλων Πάργας - Βολίς

6η ΑΓΩΝΑΣ 23η

Σκουφάς Κομποτίου - Ολυμπος Κέρκυρας
Κρόνος Αργυράδων - Θρίαμβος Λούρου
Αμβρακικός - Γιάννενα
Ελαιόφυτο - Δόξα Κρανουλας
Ακαρνανικός Φυτειών - Τηλυκράτης Λευκάδας
Πίνδος Κόνιτσας - Θεσπρωτός
Αραχθος Παχυκαλάμου - Απόλλων Πάργας
Ναυπακτιακός Αστέρας - Βολίς

7η ΑΓΩΝΑΣ 24η

Ολυμπος Κέρκυρας - Θρίαμβος Λούρου
Γιάννενα - Σκουφάς Κομποτίου
Δόξα Κρανουλας - Κρόνος Αργυράδων
Τηλυκράτης Λευκάδας - Αμβρακικός
Θεσπρωτός - Ελαιόφυτο
Ανατολή Ιωαννίνων - Ακαρνανικός Φυτειών
Απόλλων Πάργας - Πίνδος Κόνιτσας
Ναυπακτιακός Αστέρας - Αραχθος Παχυκαλάμου

8η ΑΓΩΝΑΣ 25η

Γιάννενα - Ολυμπος Κέρκυρας
Θρίαμβος Λούρου - Δόξα Κρανουλας
Σκουφάς Κομποτίου - Τηλυκράτης Λευκάδας
Κρόνος Αργυράδων - Θεσπρωτός
Αμβρακικός - Ανατολή Ιωαννίνων
Ελαιόφυτο - Απόλλων Πάργας
Ακαρνανικός Φυτειών - Βολίς
Πίνδος Κόνιτσας - Ναυπακτιακός Αστέρας

9η ΑΓΩΝΑΣ 26η

Ολυμπος Κέρκυρας - Δόξα Κρανουλας
Τηλυκράτης Λευκάδας - Γιάννενα
Θεσπρωτός - Θρίαμβος Λούρου
Ανατολή Ιωαννίνων - Σκουφάς Κομποτίου
Απόλλων Πάργας - Κρόνος Αργυράδων
Βολίς - Αμβρακικός
Ναυπακτιακός Αστέρας - Ελαιόφυτο
Αραχθος Παχυκαλάμου - Ακαρνανικός Φυτειών

10η ΑΓΩΝΑΣ 27η

Τηλυκράτης Λευκάδας - Ολυμπος Κέρκυρας
Δόξα Κρανουλας - Θεσπρωτός
Γιάννενα - Ανατολή Ιωαννίνων
Θρίαμβος Λούρου - Απόλλων Πάργας
Σκουφάς Κομποτίου - Βολίς
Κρόνος Αργυράδων - Ναυπακτιακός Αστέρας
Αμβρακικός - Αραχθος Παχυκαλάμου
Πίνδος Κόνιτσας - Ακαρνανικός Φυτειών

11η ΑΓΩΝΑΣ 28η

Ολυμπος Κέρκυρας - Θεσπρωτός
Ανατολή Ιωαννίνων - Τηλυκράτης Λευκάδας
Απόλλων Πάργας - Δόξα Κρανουλας
Βολίς - Γιάννενα
Ναυπακτιακός Αστέρας - Θρίαμβος Λούρου
Αραχθος Παχυκαλάμου - Σκουφάς Κομποτίου
Πίνδος Κόνιτσας - Αμβρακικός
Ακαρνανικός Φυτειών - Ελαιόφυτο

12η ΑΓΩΝΑΣ 29η

Ανατολή Ιωαννίνων - Ολυμπος Κέρκυρας
Θεσπρωτός - Απόλλων Πάργας
Τηλυκράτης Λευκάδας - Βολίς
Δόξα Κρανουλας - Ναυπακτιακός Αστέρας
Γιάννενα - Αραχθος Παχυκαλάμου
Σκουφάς Κομποτίου - Πίνδος Κόνιτσας
Κρόνος Αργυράδων - Ακαρνανικός Φυτειών
Ελαιόφυτο - Αμβρακικός

13η ΑΓΩΝΑΣ 30η

Ολυμπος Κέρκυρας - Απόλλων Πάργας
Βολίς - Ανατολή Ιωαννίνων
Ναυπακτιακός Αστέρας - Θεσπρωτός
Αραχθος Παχυκαλάμου - Τηλυκράτης Λευκάδας
Πίνδος Κόνιτσας - Γιάννενα
Ακαρνανικός Φυτειών - Θρίαμβος Λούρου
Ελαιόφυτο - Σκουφάς Κομποτίου
Αμβρακικός - Κρόνος Αργυράδων

14η ΑΓΩΝΑΣ 31η

Βολίς - Ολυμπος Κέρκυρας
Απόλλων Πάργας - Ναυπακτιακός Αστέρας
Ανατολή Ιωαννίνων - Αραχθος Παχυκαλάμου
Τηλυκράτης Λευκάδας - Πίνδος Κόνιτσας
Δόξα Κρανουλας - Ακαρνανικός Φυτειών
Γιάννενα - Ελαιόφυτο
Θρίαμβος Λούρου - Αμβρακικός
Κρόνος Αργυράδων - Σκουφάς Κομποτίου

15η ΑΓΩΝΑΣ 32η

Ολυμπος Κέρκυρας - Ναυπακτιακός Αστέρας
Αραχθος Παχυκαλάμου - Βολίς
Πίνδος Κόνιτσας - Ανατολή Ιωαννίνων
Ακαρνανικός Φυτειών - Θεσπρωτός
Ελαιόφυτο - Τηλυκράτης Λευκάδας
Αμβρακικός - Δόξα Κρανουλας
Κρόνος Αργυράδων - Γιάννενα
Σκουφάς Κομποτίου - Θρίαμβος Λούρου

16η ΑΓΩΝΑΣ 33η

Αραχθος Παχυκαλάμου - Ολυμπος Κέρκυρας
Βολίς - Πίνδος Κόνιτσας
Απόλλων Πάργας - Ακαρνανικός Φυτειών
Ανατολή Ιωαννίνων - Ελαιόφυτο
Θεσπρωτός - Αμβρακικός
Τηλυκράτης Λευκάδας - Κρόνος Αργυράδων
Δόξα Κρανουλας - Σκουφάς Κομποτίου
Θρίαμβος Λούρου - Γιάννενα

17η ΑΓΩΝΑΣ 34η

Πίνδος Κόνιτσας - Αραχθος Παχυκαλάμου
Ακαρνανικός Φυτειών - Ναυπακτιακός Αστέρας
Ελαιόφυτο - Βολίς
Αμβρακικός - Απόλλων Πάργας
Κρόνος Αργυράδων - Ανατολή Ιωαννίνων
Σκουφάς Κομποτίου - Θεσπρωτός
Θρίαμβος Λούρου - Τηλυκράτης Λευκάδας
Γιάννενα - Δόξα Κρανουλας








=============================================================




Τρίτη, 12 Αυγούστου 2008


Με τρείς (3) μεταγραφές

συμπληρώθηκε το έμψυχο υλικό

του Ναυπακτιακού Αστέρα


Μετά την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Ουζουνίδη (κατάγεται απο την Θάσο και πέρσι αγωνίσθηκε στη Νάξο), του επιθετικού Σαχινίδη απο τον ΠΑΟΝΕ καιτου Μέσου Κορέλα (κατάγεται απο τα Γρεβενά αλλά είναι φοιτητήε των ΤΕΙ Πάτρας και πέρσι αγωνίστηκε στην Βάρδα), ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Μετά την επιστροφή και του Κατσώνη, ο προπονητής της Ναυπάκτου Γιάννης Φούντας έχει στη διάθεσή του 26 παίκτες απο τους οποίους δύο (2) θα δοθούν στην Ακαδημία...

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Στάικος, ανακοίνωσε μεν το τέλος των μεταγραφών αλλά άφησε ένα παραθυράκι λέγοντας ότι : "εκτός και αν μας τύχει κάτι το.... εξαιρετικό"!!!

Εν τω μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό στο γήπεδο Μαλαμάτων-Μανάγουλης λόγω των εγασιών συντήρισης που γίνονται στο τερέν του "Παπαχαραλάμπειου"!....


=========================



Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2008

Πρώτη του Ναυπακτιακού Αστέρα














Με 19 παίκτες ξεκίνησε την φετινή σεζόν ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Ο πρώτος που έφθασε στο γήπεδο ήταν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Στάικος



















και ακολούθησαν και πολλά απο τα μέλη του ΔΣ, ενασχολούμενοι με την ομάδα (ο Γεν. Αρχηγός κ. Γιώργος Μίχος κ.ά.) και παλαιοί παράγοντες όπως ο τ. Πρόεδρος κ. Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, ο Θανάσης Κουτσογιάννης κ.ά.



Μετά τις κεκανονισμένες ομιλίες, ο προπονητής κ. Γιάννης Φούντας έβγαλε τους παίκτες στο βοηθητικό του "Παπαχαραλάμπειου" και για να πάρει μια "γεύση" απο την αξία όσων παικτών του γνώριζε για πρώτη φορά πέραπο το ζέσταμα τους έδωσε και μπάλα!














Ακολούθησε προπόνηση απο τον γυμναστή της ομάδας...


=============================================


28 Ιουλίου 2008

Μεταγραφές

στον Ναυπακτιακό Αστέρα


Με συντονισμένες ενέργειες της νέας Διοίκησης και του Προέδρου κ. Νίκου Στάικου, πραγματοποιήθηκαν οι τρείς πρώτες μεταγραφές .

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι : Κοτσιρίμπας (τερματοφύλακας απο τον Ολυμπιακό Βόλου) και οι Θεσσαλονικείς Ελευθεριάδης (αμυντικός μέσος)-Παντελίδης (αμυντικός μέσος) ενώ γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στην ομάδα και οι : Καλαβριζιώτης Θ. (από την ΑΕ Τρικόρφου), Teroli (από τον Άρη Αιτωλικού), Ανδρεόπουλος Γ. (τερματοφύλακας απο το Αντίρριο) και ο αμυντικός Σωτηρόπουλος.


Για γυμναστής της ομάδας προσελήφθη ο πεπειραμένος Γκόγκας Θεόδ.


Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου σε φιλικό του περιβάλλον το ρόστερ του Αστέρα θα έχει συμπληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό μέχρι την Δευτέρα 4 Αυγούστου οπότε θα αρχίσει και η προετοιμασία της ομάδας....
====================


19 Ιουλίου 2008


Ο Γιάννης Φούντας

νέος προπονητής στον Αστέρα.....


Οι πρώτες δηλώσεις του επι έτη Αρχηγού και ποδοσφαιριστή του Ναυπ. Αστέρα και νυν προπονητού, δημοσιεύονται στην εφημερίδα "νέο Άστρο" Αυγούστου


====================

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008


Κλείνει Φούντα ...

Ώρες απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα ο νέος προπονητής του Ναυπακτιακού.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες μας, η Διοίκηση τα βρήκε σε όλα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και απομένει η... Ανακοίνωση....

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αστέρας θα στηριχθεί σε ντόπιους ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει ο κ. Φούντας ο οποίος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ομάδα μέλλοντος...


Αμέσως μετά την επισημοποίηση της πρόσληψης θα σας ενημερώσουμε.....


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11 Ιουλίου 2008


Νέος Πρόεδρος του Ναυπ. Αστέρα


Ο παλιός είναι... αλλιώς!


Τελίκα ο Νίκος Στάικος, ανέλαβε Πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα, ενώ οι Κώστας Μπράνης θα είναι Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος (εξάδελφος του π. προέδρου)και μέλη οι Γρ. Κυρίτσης, Νάσος Βούλγαρης και .


Σήμερα αναμένεται να άρχίσουν βολιδοσκοπήσεις για την πρόσληψη προπονητή και όπως πληροφορηθήκαμε θα είναι Ναυπάκτιος.....

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι στόχοι που έβαλε το νέο Δ.Σ. είναι περιορισμένοι με βασικότερο να δημιουργηθεί μια ομάδα απο γηγενείς παίκτες......

Για την θέση του Ταμία δεν έχουμε σαφή εικόνα αλλά παρατηρόντας τα ονόματα στο ΔΣ είναι "ηλίου φαενότερο" το ποιός θα είναι!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: